Σωτήρης Γκίνης

Ιδρυτής

Το εργαστήριο Κρεάτων Ginis Greek Meat, με πολλά χρόνια παράδοσης στο χώρο του κρέατος αποτελεί σταθερή αξία ποιότητας και σιγουριάς. Το εργαστήριο βρισκεται στον Πειραιά και διανέμει καθημερινά σε όλη την Αττική. Τηρώντας αυστηρά τους υγιειονομικούς κανόνες και σε συνδυασμό με τις μυστικές συνταγές νοστιμιάς δημιουργούμε το ιδανικό αποτέλεσμα που θα ήθελε κάθε επιχειρηματίας: να έχει ικανοποιημένους πελάτες.

Λίγα Λόγια

για την Ginis Greek Meat

Από την 1η κιόλας στιγμή έχουμε ορίσει τα 3 υψηλά στάνταρντ της λειτουργίας μας:
• σύγχρονη τεχνολογία • εμπειρία • συνεχής ποιοτικός έλεγχος και αυστηροί κανόνες υγιεινής

Χωρίς να ξεχνάμε ποτέ τις αξίες μας, είμαστε σήμερα μία από τα πλέον αξιόπιστα Εργαστήρια Κρεάτων στην Ελλάδα. Δίπλα στον πελάτη, καταφέρνουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κρέατος το οποίο διανμέμουμε μέσα από το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας, εξασφαλίζοντας άριστη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Σε μια απαιτητική αγορά όπως τα τρόφιμα, ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τρέχουσες εξελίξεις και αναζητάμε διαρκώς νέους δρόμους εξέλιξης. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας διασφαλίζει την ποιοτική παραγωγική διαδικασία σε όλα της τα στάδια, τηρώντας πάντα τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Στο εργαστήριό μας, είμαστε περήφανοι για τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής που διαθέτουμε. Εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα και αυξημένους ρυθμούς παραγωγικότητας που είναι σε θέση να υποστηρίξουν κάθε, μικρή ή μεγάλη απαίτηση των πελατών μας.

Οι έμπειροι άνθρωποι του εργαστηρίου μας επιλέγουν μόνο εκλεκτή πρώτη ύλη. Ακολουθώντας τον κατάλληλο τρόπο προετοιμασίας, παρέχουμε προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία, ασυναγώνιστη νοστιμιά δίνοντας στον επαγγελματία την ευκαιρία να αναπτύξει την μονάδα του σε οικονομικό επίπεδο και να κατοχυρώσει ένα καλό όνομα στην περιοχή που δραστηριοποιείται.